Billig Försäkring


Givetvis är en billig försäkring att föredra framför en dyr. När du skall försäkra bilen så bör du veta att konkurrensen är ganska hård mellan försäkringsbolagen och därför lönar det sig att undersöka utbudet och jämföra olika bilförsäkringar. Du bör också tänka på att en billig försäkring inte bara skall ha en låg försäkringspremie utan även förmånliga villkor i övrigt. Detta innebär att det är ganska tidsödande att själv surfa runt och manuellt jämföra olika bilförsäkringar sinsemellan. Insplanet har en kostnadsfri onlinetjänst varigenom du enkelt kan jämföra olika försäkringar för att hitta en billig bilförsäkring.

Vad du bör tänka på när du skall försäkra bilen
När du letar efter en billig bilförsäkring så bör du veta vilka faktorer som påverkar försäkringspremien. Följande saker har betydelse:

  • Din bostadsort
  • Din ålder
  • Eventuella skadefria år som du har
  • Om du är beredd att samla dina försäkringar hos ett och samma försäkringsbolag

Det finns sedan ett flertal val som du måste göra som också de påverkar din försäkringspremie. Om du exempelvis kan tänka dig en högre självrisk så resulterar detta vanligen i en lägre försäkringspremie. Det samma gäller naturligtvis det omvända: En lägre självrisk innebär oftast en högre försäkringspremie.
Moderna Försäkringar
Moderna Försäkringar erbjuder dig en av marknadens bästa och mest prisvärda bilförsäkringar, Moderna Försäkringar tål att jämföras och det går fort och är enkelt. De vill göra det så enkelt för dig som möjligt att få pris och att teckna bilförsäkring. Person- och fordonsuppgifter hämtas automatiskt från Vägtrafikregistret vilket gör att Moderna Försäkringar omedelbart kan presentera tre olika prisförslag för dig. Fyll bara i ditt registreringsnummer samt ditt personnummer så får du tre olika förslag på förmånliga bilförsäkringar!